A WEBÁRUHÁZAK NAGY SZAKMAI VERSENYE - AZ ÉV WEBSHOPJA

AHOL A KICSIK ÉS NAGYOK UGYANANNYI ESÉLLYEL INDULNAK!

A tavalyi kedvező fogadtatásnak köszönhetően idén is megrendezzük Az Év Webshopja versenyt, a hazai webáruházak szakmai versenyét. Mitől különleges ez a verseny? Mert teljesen más alapokon nyugszik. De először lássuk, mi az, ami számít! Csak az, hogy szakmai szempontok alapján mennyire jól felépített, ergonomikus, kiemelkedő vásárlói élményt nyújtó az áruház. És hogy, mi az, ami nem számít? Nem érdekes, mikor indult, milyen forgalmú, mekkora látogatottságú a webshopod! Miért? Mert azt valljuk, hogy a forgalom nagysága vagy a vásárlói bázisa a MÚLTRÓL szól! Mi pedig a JÖVŐT keressük, azokat az áruházakat, amelyek SIKERRE VANNAK ÍTÉLVE, mert olyan jól építették fel, annyira kreatívak, olyan egyszerű, gyors és kényelmes vásárolni bennük. Őket kívánjuk támogatni a versennyel abban, hogy gyorsabban szerezzenek hírnevet, még több visszatérő vásárlót és ismertséget. Mert Az Év Webshopja verseny az, amelyben tényleg egyenlő eséllyel vesz részt mindenki! Csak a webshop kvalitásai érdekesek.

Hiszünk abban, hogy a versengés mindig jobb teljesítményre ösztönöz! Hogy fejlődést hoz magával, a versenyzők tanulnak egymástól is. De erről beszéljenek inkább maguk a versenyt támogató szponzorok, több mint 20 komoly hazai és nemzetközi cég. És persze tét is van – díjak formájában. Méghozzá 4.500.000,- Ft értékben! (Igen, a videóhoz képest további szponzorok jelezték, hogy támogatni kívánják ezt a páratlan versengést, így 2 hét alatt több mint 1.000.000,- Ft-tal nőtt a díjazás.) De – a szponzorokkal egyetértésben – azt is tudjuk, hogy a verseny jóval többet ad! Pl. ingyenes publicitást, amely sokak számára egyáltalán nem vagy csak nagyon drágán érhető el. Nem is szólva a helyezettekről, akik számára ez olyan referencia, amely azonnal kiemeli őket a konkurenseik közül!

A jelentkezési határidő 09.01.-én lejárt. A regisztrált webáruházak közül független szakmai zsűri fogja kiválasztani az első három helyezettet.

Complexpress_zsuri

Sok sikert! Találkozzunk a díjkiosztón!

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Tanulmány letöltése

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. - PP Center

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright © 2017 www.complexpress.hu