Az Év Webshopja

Ismét keressük az Év Webshopját

A tavalyi kedvező fogadtatásnak köszönhetően idén is meghirdetjük az Év Webshopja versenyt, a hazai webáruházak szakmai versenyét. Mitől különleges ez a verseny? Mert teljesen más alapokon nyugszik. Más a lebonyolítási rendszere is. De a leginkább azért, mert itt mindenki egyenlő eséllyel indul! Nem számít, hogy pici vagy nagy, mennyi az éves forgalma, most indult az áruház vagy már régóta jelen van a piacon. Még az sem érdekes, hogy mekkora a látogatottsága vagy a vásárlói bázisa! Miért? Mert ezek a számok sokkal inkább szólnak az áruház múltjáról, mintsem a jövőjéről. Mi pedig pont azokat keressük, akik olyat hoztak létre, ami a jövőben fog robogni, sikerre van ítélve! Csak a webshop kvalitásai érdekesek.

Miért érdemes benevezni? Sok oka is van. Mi pl. hisszük, hogy a versengés mindig jobb teljesítményre ösztönöz, fejlődést hoz magával, a versenyzők tanulnak egymástól is. De erről beszéljenek majd maguk a versenyt támogató szponzorok, több mint 20 komoly hazai és nemzetközi cég! És persze tét is van – díjak formájában. Méghozzá 3.500.000,- Ft értékben! De – a szponzorokkal egyetértésben – hisszük, hogy a verseny jóval többet ad! Pl. ingyenes publicitást, amely sokak számára nem vagy csak nagyon drágán érhető el. Nem is szólva a helyezettekről, akik számára ez olyan referencia, amely azonnal kiemeli őket a konkurenseik közül!

A regisztrált webáruházak közül független szakmai zsűri fogja kiválasztani az első három helyezettet. Várjuk jelentkezésed legkésőbb 2018.09.01-ig!

Complexpress_zsuri

Regisztrálj most és találkozzunk a díjkiosztón!

Copyright © 2017 www.complexpress.hu