1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.   |   Tel.: (06-1) 203-4681
Mobil: (06-30) 694-2465   |   e-mail: info@complexpress.hu
Havi ingyenes akcióKöztartozásmentes céglistaCsomagjainkat a világ összes országába szállítjuk
Havi ingyenes akció

Az Év Webshopja - a kiemelkedő webáruházak versenye!

A hazai dropshipping/fulfillment/RCL (Remote Control Logistics) piacvezető logisztikai szolgáltatója, a Complexpress elindította az Év Webshopja versenyt! Ennek során az év kiemelkedő webáruházait keressük. Hogyan nyerheti el áruházad ezt a kitüntető címet? Jelentkezz  az alábbi mezők kitöltésével vagy a videó végén is látható e-mail címen. Ha nincs semmi, ami miatt nem fogadhatjuk el a jelentkezésedet, akkor a továbbiakról részletesen értesíteni fogunk. (Olyan áruház, melynek tulajdonosai vagy munkatársai bármilyen formában kötődnek a Complexpress dolgozóihoz vagy a zsűrihez, nem vehet részt a versenyben.)

részvételhez tüntesd fel a webáruházad nevét, címét (linkjét) és a kért adatokat, amelyeket bizalmasan kezelünk! A zsűri szakmai szempontok alapján dönt. A nyertesek között 1.000.000,- Ft értékű díjat osztunk ki. Jelentkezz és nyerd meg az Év Webshopja kitüntető címet! Jó versenyzést és sok sikert kívánunk! 

Az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján „Az Év Webshopja" versenyre való jelentkezéssel hozzájárulok adataim kezeléséhez a program eljárásban résztvevők számára. 

  Jelentkezési űrlap

  Cégnév*:
  Cégvezető neve*:
  E-mail cím*:
  Áruház neve*:
  Webshop motor neve*:

  Egyéb:
  Indulás éve*:
  2016. évi forgalom*:
  *:
  Hírlevél
  E-mail cím:*
  Csomagszállítás