1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.   |   Tel.: (06-1) 203-4681
Mobil: (06-30) 694-2465   |   e-mail: info@complexpress.hu
Havi ingyenes akcióKöztartozásmentes céglistaCsomagjainkat a világ összes országába szállítjuk
Havi ingyenes akció

Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!

Mindig naprakészen!

A Complexpress csapata nem csak a szolgáltatásai terén szeretne az Önök rendelkezésére állni, hanem azt is elsődleges céljai közé sorolja, hogy mindig naprakész legyen a szállítmányozás és a logisztika világában. Épp ezért mindig a legfrissebb hírekkel szolgálunk, hogy ebben a rohamtempóban változó világban ügyfeleink is tisztában legyenek az aktualitásokkal.

Fulfillment és RCL – a logisztika új irányzatai

2017-06-01
Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!
A 21. század kereskedelme gyorsabb, mint korábban valaha. A webáruházak, az online kereskedelem lehetővé tette, hogy bármikor, bárhonnan és lényegében bármit azonnal megvehessünk, ha vásárlókként ülünk a számítógép elé, még akkor is, ha a terméket külföldön árulják. Ugyanígy lehetséges az is, hogy kereskedőként mindent elérhetővé tegyünk vásárlóinknak.

A logisztika története – 2. rész

2017-05-11
Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!
Korábbi cikkünkben bemutattuk, miként fejlődött a logisztika területe az ókori Görögországtól a 20. század elejéig, s hogy miként vált hadászati kifejezésből a gazdaság alapvető területévé.

Életbe lépett a lengyel EKÁER

2017-04-19
Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!
Magyarországon 2015. elején vezették be az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszert, azaz az EKÁER-t, aminek köszönhetően egyre hatékonyabban lépnek fel az illegális kereskedelem ellen az adóellenőrök.

A logisztika napja – április 27.

2017-03-09
Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!
2017-ben hatodik alkalommal szervezik meg ismételten a Logisztika Napja című rendezvénysorozatot. A kezdeményezés célja, hogy a laikusok számára is betekintést nyújtsanak a logisztika különös, izgalmas és rendkívül összetett világába. Idén a Complexpress Logisztikai Kft. is csatlakozik!

Technológiai újítások – mi történt 2016-ban és mit várhatunk 2017-től?

2016-12-16
Complexpress: mindenben az Önök szolgálatában!
Napról napra változó világunkban szinte lehetetlen egy vállalkozásnak úgy életben maradnia, hogy nem tartja a lépést a technológia fejlődéseivel. Ez különösen igaz a szállítmányozás és a logisztika területére, hiszen itt a gyors és minőségi szolgáltatást csak a naprakészség biztosíthatja.
[1]   [2]   [3]   [10]        Következő oldal »


Hírlevél
E-mail cím:*
Csomagszállítás