1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.   |   Tel.: (06-1) 203-4681
Mobil: (06-30) 694-2465   |   e-mail: info@complexpress.hu
Havi ingyenes akcióKöztartozásmentes céglistaCsomagjainkat a világ összes országába szállítjuk
Havi ingyenes akció

Új útdíj számítást vezethetnek be

A károsanyag-kibocsátás mértéke és a megtett távolság alapján állapítaná meg az útdíjakat az Európai Bizottság (EB) az úgynevezett mobilitási és közlekedési reformcsomagban szereplő javaslatok értelmében.

Az „Európa mozgásban” nevű kezdeményezéscsomagot azért terjesztették elő, hogy növeljék a forgalom biztonságát, méltányosabbá tegyék az úthasználati díjakat, mérsékeljék a légszennyezést, a közlekedési dugókat, csökkentsék a vállalkozásokat terhelő bürokráciát és az illegális foglalkoztatást, továbbá megfelelő körülményeket és pihenőidőt biztosítsanak a dolgozók számára.

Bár egyetlen tagállamot sem köteleznének az új útdíjszámítási rendszer bevezetésére, azoknak az országoknak, melyek vállalják a csomagot, több és szigorúbb előírásnak kell megfelelniük, ez pedig sok esetben módosíthatja a szállítmányozó és logisztikai cégek költségeit.

 A Complexpress Logisztikai Kft. a jövőben is üzemanyagfelár és e-útdíj nélküli árajánlattal készül Partnereinek. Cégünk olyan, teljes évre rögzített csomagszállítási díjakat ad meg, amelyek minden költséget tartalmaznak, így azokhoz nem kell sem e-útdíjat, sem üzemanyag felárat hozzáadni!Hírlevél
E-mail cím:*
Csomagszállítás