1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.   |   Tel.: (06-1) 203-4681
Mobil: (06-30) 694-2465   |   e-mail: info@complexpress.hu
Havi ingyenes akcióKöztartozásmentes céglistaCsomagjainkat a világ összes országába szállítjuk
Havi ingyenes akció

Futárszolgálat, csomagszállítás, díjak, árak a csomagküldők részére

  • gyors, interaktív belföldi és nemzetközi csomagszállítási árajánlatkérés
  • futárszolgálat, ahol nincs üzemanyag felár
  • e-útdíj mentes csomagküldés
  • egyedi, személyre szabott ajánlat
  • egyedülálló minőségi garanciák
  • ajánlatkészítés 24 órán belül
  • komplex webáruház-logisztika
  • fulfillment és RCL (Remote Control Logistics) technológia

Ajánlatkérés

* kötelező mezőSzakmánkban, a futárszolgálat, csomagszállítás és logisztika területén jóval nagyobb eltérések tapasztalhatók a díjak, árak tekintetében, mint pl. a kereskedelem vagy más szolgáltatások esetében. Ennek az egyik oka az, hogy a fajlagos költségek sokkal dinamikusabban változnak, mint pl. a kereskedelem, főként a webáruházak esetében. Ez a nagyobb mértékű "hullámzás" - legyen szó akár a költségek növekedéséről vagy csökkenéséről - azt eredményezi, hogy a futárszolgálat bevételeinek és kiadásainak tervezése nehezebb. Éppen ezért az ezen a területen tevékenykedő, csomagszállítással foglalkozó cégek honlapjukon található listaáraikat jóval "felülkalkulálják", mert (okkal) félnek a veszteséggel működő szolgáltatás nyújtásától.

Mindez azt eredményezi, hogy a csomagküldésben érdekelt cégek nem tudják optimalizálni csomagszállítási költségeiket, nem találják meg azokat a lehetőségeket, amelyek költségkímélési céljaikat szolgálnák. Különösen így van ez azóta, hogy a csomagküldésre külön üzemanyag felárat és 2013.07.01. után még e-útdíjat is számolnak fel a csomagszállítók.

Ezzel a - nézetünk szerint - kissé negatív "hagyománnyal" ma sem értünk egyet, és - már meglévő és leendő Partnereink érdekében - azóta sem alkalmazzuk azt. Az első látásra akár ijesztően magas árak helyett egy interaktívabb és egyúttal kézzelfoghatóbb megoldást kínálunk. Valóban, ez a csomagküldők részéről is egy kicsit több időt igényel, cserébe viszont Önök testre szabott csomagszállítási díjakat kapnak. Méghozzá olyan személyre szabott díjakat, amelyhez nem társul semmilyen járulékos, rejtett költség, nincs üzemanyag felár és nincs e-útdíj!

Ha szolgáltatásainkat Ön is szimpatikusnak találja, de díjak hiányában nem tud egy jó döntést hozni, kérjük csomaglogisztikai igényeinek pontosításával segítse munkánkat, hogy egy valóban személyre szabott ajánlattal segíthessük vállalkozását. Ha a kalkulációhoz szükséges adatok rendelkezésünkre állnak, valóban testre szabott ajánlatot küldünk Önnek.

Kérjük, ajánlatkéréséhez szíveskedjen minden pontot kitölteni!

A beérkezés után legkésőbb egy munkanappal jelentkezünk egy kizárólag az Ön számára készített konkrét árajánlattal. Garantáljuk, hogy ajánlatunkat teljes mértékben a sajátjának fogja érezni!  Ne feledje: Jó hírét is terjesztjük!Hírlevél
E-mail cím:*
Csomagszállítás