1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.   |   Tel.: (06-1) 203-4681
Mobil: (06-30) 694-2465   |   e-mail: info@complexpress.hu
Havi ingyenes akcióKöztartozásmentes céglistaCsomagjainkat a világ összes országába szállítjuk
Havi ingyenes akció

Ingyenes csomagszállítási tanácsadás, optimalizálás személyes konzultációval!

A költségoptimalizálás mindig is az egyik leghatékonyabb eszköz volt és az is marad a vállalkozások számára. De vajon lehet-e a csomagküldési, futárszolgálati, csomaglogisztikai és csomagszállítási költségeket optimalizálni? Sok vállalkozó gondolja úgy, hogy pl. egy webáruház naponta változó csomagküldési igényeit olyan nehezen lehet optimalizálni, hogy arra már nem marad ideje, így nem is foglalkozik vele komolyabban.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy ezt a területet is lehet tervezni, optimalizálni. Sőt nemcsak lehet, de nagyon megéri! Az a webshop, amely erre figyel, komoly versenyelőnyre tehet szert versenytársaival szemben! Ráadásul érdemes ezt nem kizárólag a közvetlen anyagi szempontok alapján megtenni. Ha ez eddig nem lett volna egyértelmű, akkor a 2017. év – és főként a Black Friday óta eltelt időszak minden eddiginél is markánsabban mutatott rá a minőség kiemelkedő jelentőségére e területen is. Sajnos a hazánkban működő futárszolgálatok között többnek is (elsősorban a multinacionális cégeknek) komoly gondjai adódtak munkájával. (Ez számunkra azért sajnálatos, mert a szakma presztízsét, renoméját rombolták ezzel.) Sok cég keresett meg az ünnepi időszakban azzal, hogy sürgős segítségre van szüksége, mert elveszíti a vásárlóit a csomagküldési gondok miatt. Márpedig, ha kiderült, hogy nem az a lényegesebb, hogy a csomagszállítási díjak legyenek olcsók, a csomaglogisztikai minőség pedig nagyon fontos, akkor már valóban optimalizálásról beszélünk. Ehhez pedig érdemes sok szempontot figyelembe venni – így pl. azt, hogy a futárszolgálat milyen valós garanciákat nyújt.

Kellemetlenül érintik azok a rejtett költségek, amelyekkel nem tudott előre számolni, mint pl. az üzemanyag felár vagy e-útdíj, amelyeket az Önnek megadott szállítási díjakhoz számolnak hozzá a számlák végén? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolt, kérjen egy helyszíni átvilágítást tőlünk, amelynek eredményéről írásban tájékoztatjuk, akár tartalmaznak számlái rejtett költségeket a szerződéshez vagy árajánlathoz képes, akár nem.

Újszerű csomaglogisztikai megoldásokat keres belföldi vagy nemzetközi szállításhoz? Ha nem ismeri fulfillment vagy RCL (Remote Control Logistics) szolgáltatásunkat, lehet, hogy nem optimális csomaglogisztikával dolgozik. Lehet, hogy nemcsak futárszolgálatra van szüksége, hanem egy komplex logisztikai rendszerre. Kérjen tőlünk egy részletes szakmai konzultációt! A teljes körű átvilágításban a Complexpress ügyvezető igazgatója is részt vesz, amelynek egyszeri teljes díja nettó 20.000,- Ft. Mivel még sosem fordult elő olyan, hogy bárki elégedetlen lett volna az eredménnyel, ajánlatunk 100%-os pénz visszafizetési garanciát tartalmaz! Tehát,  amennyiben úgy érezné, hogy a konzultáció során nem kapott annyi hasznos csomagszállítási információt, innovatív csomagküldési ötletet és konkrét segítséget, ami miatt bőven megérte az átvilágítást elvégeztetni, annak díját teljes egészében visszafizetjük.

 Hírlevél
E-mail cím:*
Csomagszállítás